Yritysmuutot

Toimistologistiikan yritysmuuttopalvelu hoitaa muuttonne luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Tavoitteenamme on aina tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Käytämme suunnitteluun aikaa ja suoritamme yritysmuutot aina mahdollisimman joustavasti ja vähin häiriöin. Asiakkaiden tyytyväisyys ja yritystoiminnan nopea jatkuminen ovat meidän elinehtomme.

Temmme yritysmuutot asiakkaan tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon ottaen. Tämä tarkoittaa, että käymme aina ilmaisella arviokäynnillä ja suunnittelemme muuton maksutta. Muuton hinta voidaan asettaa toiveidenne mukaan tarjouksella tai tuntihinnalla.

Miksi meidät kannattaa valita seuraavaan yritysmuuttoon?

  1. Meiltä löytyy kokemusta etenkin toimistokalusteiden parissa. Meillä on pitkä kokemus toimistokalusteiden asennuksista, puruista ja siirroista.
  2. Toimintamme vahvuus perustuu joustavuuteen ja nopeuteen. Olemme tottuneita pitkiin päiviin ja raskaisiin kantamuksiin. Hoidamme muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin.
  3. Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty. Käytämme aikaa muuton huolelliseen suunnitteluun ja kommunikoimme kanssanne tehokkaasti.

Lisäksi

Käytössämme on iso kuorma-auto ja kaiken kokenut ammattikuski. Hoidamme tarvittaessa lisää kuljetuskalustoa ja huolehdimme järjestelyistä.

Vaikka teemme työmme aina huolellisesti, voi vahinkoja silti sattua. Vakuutuksemme korvaa kaikenlaiset vahingot.

Hoidamme muuttoa varten tarvittavat lisävarusteet, kuten muuttolaatikot, säkit, nokkakärryt, porraskärryt ja muita erityisesti toimistokalusteiden siirtoon käytettäviä erikoistyökalujamme.

Pakkaamme tavarat kunnolla: suojaamme esimerkiksi herkät elektroniikkaosat asianmukaisesti.

Kun valitsette toimistologistiikan yritysmuuttopalvelun, voitte olla varmoja, että olette hyvissä käsissä. Paikalle saapuu nuoria, innokkaita, voimakkaita ja kokeneita apumiehiä yrityksenne tarpeisiin.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous kätevästi lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian

Tilaa arviointikäynti!

Jokainen muuttoprojekti on erilainen, minkä vuoksi tulemme mielellämme tekemään ilmaisen arvion kustannuksista.

Kysy lisää!

Kysy lisää mieltänne askarruttavissa kysymyksissä.